"A TERMÉKDÍJ TANÁCSADÓ"

Ügyvezetői köszöntő

Mindenek előtt szeretném megköszönni, hogy meglátogatta honlapunkat, és bízom benne, hogy megtalálja az Ön számára hasznos információkat vállalatunkról!

A Green Tax Service Kft. a környezetvédelmi termékdíj tanácsadás egyik meghatározó piaci szereplője. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy több mint 400 Partnernél látunk el folyamatos szolgáltatást a termékdíj képviselet területén. Igyekszünk mindenhol „ott lenni”. Ügyfeleink között tudhatjuk a kis családi vállalkozásoktól kezdve a hazai közép-és nagyvállalatokon át a nemzetközi óriásokat egyaránt. 

Jómagam 2005-óta, idestova 15 éve foglalkozom ezzel az „adónemmel”, ebből következik, hogy partnereink leginkább a piaci tapasztalatunk miatt választanak bennünket a széles körű, mély és alapos szolgáltatásunk mellett. 

Ennek egyik fokmérője, hogy számtalan, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által lefolytatott termékdíj ellenőrzésben képviseltük partnereinket és minden ellenőrzés büntetés nélkül zárult, ami természetesen nem kizárólag a mi érdemünk, ehhez kellenek a Partnereink jogkövető magatartása is. 

Jelenleg 7 fővel végezzük napi, operatív tevékenységünket, valamint munkamódszerünkhöz hozzá tartozik, hogy egyéb, nem termékdíj, de közvetetten kapcsolódó témában a legautentikusabb szakértők bevonása mellett igyekszünk megfelelni a felmerülő igényeknek, legyen szó környezetvédelem, hulladékgazdálkodás, vám, ekaer, neta, vámtarifa besorolás, ADR, illetve jövedéki terület. 

Bízom benne, hogy az Ön vállalkozását is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük4

Sztruhár Imre

Ügyvezető

hu_HUHungarian