Kedves Partnereink,

Mind, ahogy a korábbiakban tájékoztattunk benneteket az új jogszabályi kötelezettségeknek való megfelelésben is számíthattok vállalatunkra.

Ezek a feladatok a termékdíj mellett, (nem helyette), önálló feladatként jelennek meg.

Örömünkre szolgál tájékoztatni titeket, hogy minden Kedves Szerződött Partnerünk számára egységes szolgáltatási csomagot dolgoztunk ki.

Kérjük, hogy válasszátok ki az alábbi szolgáltatásaink közül, amelyik felmerülő feladatot társaságunkkal kívánjátok elvégeztetni:

A fent meghatározottot díjak nem tartalmazzák az esetlegesen felmerülő igazgatási szolgáltatási díjakat (hatósági eljárási díjak).

Minden szolgáltatás azok elvégzését követően kerülnek kiszámlázásra, a környezetvédelemi termékdíjjal kapcsolatos megbízási szerződésben meghatározott fizetési határidőnek megfelelően.

Kérjük, hogy tekintsétek meg a témában megjelent korábbi tájékoztató anyagjainkat is: https://ktdt.hu/blog-oldal/

Jelen szolgáltatás megrendelője kijelenti, hogy a feladatokkal kapcsolatos, a honlapon megjelent tájékoztatókat megtekintette, vagy a Green Tax Service Kft által tartott online tájékoztatón részt vett, a jogszabályi hátteret megértette.

 

Nagyon szépen köszönjük a megtisztelő bizalmatokat és bízunk benne, hogy ezekben az új feladatokban is támogathatjuk a munkátokat.

hu_HUHungarian